Etusivu
  Asunto
  Vuokraus
  Matkajärjestelyt
  Matkaohjelman
suunnittelu
  Nizza ja Riviera tietoa
  Laponie tarina
   
  Liity postituslistaan
   
  Osakkaiden sivut
 
 
 
Ajatus omasta asunnosta Etelä-Ranskassa syntyi meille osakasperheidemme tekemien useiden Nizzan-matkojen seurauksena. Kartoitimme vaihtoehtoja, maksoimme käsirahan, teimme varsinaisen kauppakirjan ja viimein heinäkuussa 2006 vastaanotimme oman asuntomme. Kalustamisen jälkeen asuntomme oli käyttövalmis syksyllä 2006. Neljän osakasperheemme yksi unelma oli näin muuttunut todeksi !
Kokemukset asioimisesta rakennusliikkeen kanssa olivat meille kaikille mieleenpainuva kokemus - Peter Maylen Vuosi Provencessa-kirjan saattoi rauhassa jättää kotona hyllyyn, sillä omakohtaisia kokemuksia ranskalaisesta mentaliteetista ja täsmällisyydestä asioiden hoitamisessa saimme omasta takaa enemmän kuin kylliksi !

Nyt jälkikäteen rakennusaikaiset kommellukset ja väärinymmärrykset jo hymyilyttävät - näin ei kuitenkaan ollut tilanne koko ajan rakennustyön edetessä ... :-)

 
Veera, Juha, Saija ja Riina Korhonen Monte Carlon kasinon portailla
Asunto Nizzassa on meille ennen kaikkea helppo ja kustannuksiltaan edullinen tapa viettää laadukkaita lomia Rivieran auringon alla, ei niinkään liiketoimintaa. Koska kuitenkin kaikki osakkaamme ovat vielä tiukasti työelämässä kiinni, rajoittuvat lomailumahdollisuutemme talvi- ja kesälomiin sekä pitkiin viikonloppuihin. Näin ollen vuokraamme asuntoamme myös ulkopuolisille. Uskomme nimittäin, että meidän ohellamme Nizza ja Ranskan Riviera ovat vetovoimainen matkakohde myös monen muunkin suomalaisen silmissä.

Harri, Heidi ja Tuomas Nummela
Cap Ferratissa
  Olemme keränneet näille sivuille mahdollisimman laajasti informaatiota asunnostamme tekstin, valokuvien ja videoiden muodossa.

Haluamme, että kaikki asuntomme vuokraajat saavat 100-prosenttisesti oikean kuvan asunnostamme - tavoitteenamme on, että vuokratessasi asunnon S.C.I Laponielta tiedät varmuudella, mitä saat vastineeksi vuokrarahoillesi !
Laadukkaan ja hyvin varustellun asunnon vuokraamisen ohella olemme valmiit auttamaan sinua myös muutoin lomasuunnitelmiesi tekemisessä.

Emme väitä olevamme kaikkien alojen asiantuntijoita Nizzaan ja Ranskan Rivieraan liittyvissä asioissa - lukuisten alueella vietettyjen lomien myötä joitakin ajatuksia onnistuneen loman rakennuspuista on meille ehkä kuitenkin korvan taakse jäänyt.


 
Venla Nummela - elämäänsä tyytyväinen kuusivuotias
taustanaan Villefranchen lahti
   
  Laponie
Lisätietoja:

Juha Korhonen
p. 040-711 5916
juha.korhonen@
laponie.info

Harri Nummela
p. 050-505 2389
harri.nummela@
laponie.info
Varaustilanne